Online Bestellen

Greatonline24.com is er blij mee de beste afweging van "High-Tech met goed gevoel " te faciliteren om te bieden dat de behoeften van bazen/ arbeids aanbieders  en patiënten. Onze juist samengevoegde bediening combineert het nieuwste op het gebied van automatische scancodes, radiografie-herkenning en apotheekkennis om het beste niveau van detaillering en verbetering weet te garanderen, dit alles met het doel om de patiënt te verbeteren en het plezier terug te geven in het leven.

 • Het eerste juist samengevoegde verwerker plekje van Nederland
 • Zorgcentrum voor patiënten waar het personeel; deskundige, gelicenseerde apothekers zijn
 • Software-integratie voor volledige & optimale klanttevredenheid
 • Nieuwste digitale ondersteuning & technologie om recepten te vullen
 • Een eigen systeem zorgen voor kwaliteit en efficiëntie
 • Internet gestelde voorschriften van de betreffende arts met web-aanvullingen beschikbaar
 • Elektronisch voorgeschreven beeld materiaal voor veiligheid en precisie van de bestelling.

Houd er rekening mee dat recept voorschriften per telefoon niet zijn toegestaan ​​bij greatonline24.com, conform de Nederlandse wet en regelgeving. Wij willen graag voldoen aan de in Nederlands gestelde kwaliteitseisen.

Recepten kunnen op een van de volgende manieren worden besteld:

 • door een schriftelijk verzoek van de (huis) arts of apotheek
 • door uw herhalingsmedicatie te gebruiken
 • of digitaal bestellen
 • Plan vooruit bij het opvragen van de supplementen ter voorkoming van het mogelijk niet verkrijgen van deze zaken met alle gevolgen van dien.

Voer een van de volgende handelingen uit om een ​​herhalings supplement  aan te vragen:

 • Bewaar de witte strook bijgeleverd bij het vorige recept, kruis het medicijn aan dat u nodig hebt en laat de witte strook die bijgevoegd is bij de levering zien bij 
 • Vul een van de aanvraagformulieren in die bij de receptenregistratie zijn verstrekt, met de juiste info over de specifieke naam, sterkte en dosering
 • Verstuur uw specifieke verzoek naar ons. Als u wilt dat het doktersvoorschrift op papier naar uzelf wordt teruggestuurd naderhand, voeg dan een gestempelde enveloppe toe.
 • Online met Systeem Online beschikbaar via onze website greatonline24.com of er zijn goede en prettige mobiele apps verkrijgbaar in de Android Store of Apple Store.

U moet zich persoonlijk bij deze website aanmelden om on-linediensten mogelijk te hanteren. Zorg dat u een  geldig legitimatiebewijs met e-mail en een geldige foto bij de hand heeft zodat de aanmelding  digitaal kan worden uitgevoerd of dat u deze bij de hand heeft zodat u met behulp van supplementen via een beveiligde site kan vergaren.

Vergeten om uw medicatie te bestellen?

Omdat er een toenemende hoeveelheid aanvragen om herhalingen die spoedig moeten worden geleverd wordt aangevraagd, wordt alleen echt voorrang verstrekt aan supplementen die u binnen de gestelde dag nodig heeft om mogelijke schadelijke gevolgen voor uzelf te ontwijken of onwel gaat voelen. Noodvoorzieningen bevatten: angina-sprays, anaphylaxie, inhalatoren, diabetische medicijnen, pillen en epileptische  medicijnen.

De meeste supplementen kunnen enkele goede dagen veilig worden opgeborgen en u kan er natuurlijk rekening mee houden dat deze supplementen routinematig worden verstrekt. Noodrecept verzoeken zijn geen prioriteit om supplementen die te laat zijn besteld te versnellen. We zullen geen versnelde recepten uitdelen voor onderdelen die niet zonder recept verkrijgbaar zijn. 

Als de van toepassing zijnde arts vindt dat uw deze supplementen niet mag verkrijgen, wordt het beschrevene gerapporteerd wordt dit tijdig maar ruim voor 17.00 uur gestuurd naar uw e-mail adres.

Houd bij het online bestellen van uw supplementen rekening met elk van de volgende redenen: Het bestelde is klaar voor de herhaling bij uw apotheek, de verstrekker of het afleverpunt dat u van tevoren heeft afgestemd met de praktijk zodat er geen misverstanden ontstaan. Als u een afwijking hierop wilt hebben dient u dit dan persoonlijk of telefonisch  door te geven met de service Desk op het telefoonnummer 000-0000000

Beeldresultaat voor beeldvrije tablets

Bekijk de volgende belangrijke informatie voordat je digitaal de medicatie bestelt:

Als u geen markering kan zetten op een soort medicijn en erbij staat: "Mogelijk dient dient door de huisarts of verpleegkundige worden voorgeschreven", ga dan naar de bestelpagina aan het einde van deze pagina en maak een aangepast verzoek. Tik de naam en gewenste sterkte in de open tekenvakken en de bestelling in te dienen. De dienstdoende zal dan het gewenste beoordelen.U hebt mogelijk geen van mens tot mens beoordeling nodig, dus GELIEVE NIET een afspraak te maken, tenzij u erbij wordt gevraagd om er een te hebben bij de medicijn verstrekker.

Mijn Account

 

 

We gebruiken cookies om je ervaring te verbeteren. Door deze site te blijven bezoeken, stem je in met het gebruik van onze cookies.

Ik snap het