Hieronder vind je de meest gestelde vragen over de verzending en levering.

Hoe kan ik mijn order volgen?

Je ontvangt een mail ter bevestiging vanaf het moment dat de bestelling is geplaatst. Dit bevat ook een unieke link naar ons trackingsysteem. Hier kan je ook zien dat de dokter jouw bestelling heeft ontvangen, dat de apotheker het verwerkt heeft en, indien mogelijk, waar de bestelling zich in het distributieproces bevindt, afhankelijk van jouw transportvoorkeuren. Let op, niet alle internationale leverings services bieden een track-and-trace functie aan, dus deze informatie kan niet altijd beschikbaar zijn. Maar, dat betekent natuurlijk niet dat het pakje niet onderweg is. Deze tool is zeer handig en u kan op ieder moment uw bestelling volgen, waar dan ook ter wereld. Een unieke feature.

Hoe zal mijn order opgestuurd worden?

Alle order zijn discreet verpakt en opgestuurd van onze partner apotheker in Europa. De koerier vraagt meestal voor een handtekening bij levering om ontvangst te kunnen bevestigen. Dit is niet verplicht. Het order zal in een neutrale verpakking verpakt worden om jouw privacy te garanderen. Let op, apothekers zijn heden ten dage verplicht om een factuur bij uw bestelling te voegen voor bestellingen buiten de EU. Op deze facturen staan de naam en prijs van de bestelling vermeld ter identificatie van uw bestelling. 

Welke locaties leveren jullie?

De apothekers waar we mee samenwerken leveren bijna in alle landen in Europa. Let op, het is niet mogelijk om uw bestelling naar de Portugese -en Canarische Eilanden te verzenden.

Beschikt greatonline24.com over een EU-label voor online apothekers?

Nee, greatonline24.com is geen online apotheker. Hierdoor hebben we geen EU-label voor online apothekers. De apothekers waarmee we werken hebben wel een label. Contacteer onze klantendienst voor meer informatie, zij zullen je graag verder helpen.

Wat als de track-and-trace zegt dat mijn bestelling is geleverd en ik nog niets ontvangen heb?

Als je bestelling niet is aangekomen, dan adviseren wij u om de koeriersdienst te contacteren die een briefje in uw bus heeft gestoken. Meld zeker jouw verlies van bestelling aan de koeriersdienst, de kredietkaart maatschappij en de lokale politite. Doe dit zeker als de koerier gezegd heeft dat de bestelling is aangekomen en als je niets ontvangen hebt. Om een onderzoek te openen, contacteer dan onze klantendienst of de koeriers maatschappij voor verdere bijstand. Deze onderzoeken duren meestal veertien werkdagen.

Wanneer kan ik mijn order verwachten?

Bestellingen geplaatst voor negen uur in de ochtend op een maandag tot vrijdag worden dezelfde dag doorgestuurd naar één van onze erkende dokters. Deze zal zo snel mogelijk jouw bestelling zo snel mogelijk verifiëren. Eens goedgekeurd zal het voorschrift naar een van onze apotheker partners doorgestuurd worden voor verdere verwerking. Zodra de betaling door ons is ontvangen, kan je er van uit gaan dat de bestelling verzonden wordt binnen één tot drie werkdagen.

Wat zijn de verzendkosten?

Wij willen jullie altijd de allerbeste service garanderen. Daarom kiezen wij er ook voor om geen verzendkosten aan te rekenen. De levering is dus volkomen gratis én betrouwbaar. 

Leveren jullie ook in Verenigde Staten, Canada en Zuid-Amerika?

Nee, wij leveren jammer genoeg niet in al deze landen.

Wat als ik niet aanwezig ben wanneer de bestelling geleverd wordt?

De leveraar vraagt normaalgezien een handtekening als bewijs van ontvangst. Je kan de status van je order via onze track en trace details in je account volgen of via het systeem van de koerier. Als je niet thuis bent zal de koerier je telefonisch proberen te bereiken om een nieuwe afspraak in te plannen. Indien dit niet gebeurt, kan je altijd het koeriersbedrijf rechtstreeks contacteren om een nieuwe afspraak te plannen. Als je hen niet kan contacteren, wordt het pakketje naar de apotheker teruggestuurd. Let op, koeriersbedrijven mogen een extra kost aanrekenen voor het opnieuw verzenden van bepaalde bestellingen.

Mijn Account

 

 

We gebruiken cookies om je ervaring te verbeteren. Door deze site te blijven bezoeken, stem je in met het gebruik van onze cookies.

Ik snap het