Wie zijn wij

Wie zijn wij bij greatonline24.com ?

De patiënt staat centraal

Wij focussen op jou, de patiënt. We merken alsmaar meer dat de patiënt niet meer centraal staat. De focus moet op jou liggen, en niet op de dokter zelf. Zo moet je op basis van de informatie die je krijgt, kiezen welke behandeling het best bij je past. Als het op gezondheid aankomt, geloven wij, van greatonline24.com dat je over de vrijheid moet beschikken om te kiezen wat het best is voor je lichaam. Zo garanderen we u de allerbeste service op maat van elke patiënt. Greatonline24.com biedt een veilig platform aan waar je belangrijke beslissingen omtrent je lichaam en gezondheid kan nemen. Bovendien is het heel makkelijk te gebruiken en kan je heel snel de juiste afspraak maken.

Wat doet greatonline24.com nu juist?

Greatonline24.com is een online gezondheidsservice en een informatieve website die het vragen van een consultatie met een gekwalificeerde dokter heel gemakkelijk maakt. Dit platform verkoopt zelf geen medicijnen, maar het beoordeelt de juiste behandeling voor jouw gezondheidstoestand. Wij zorgen ervoor dat de juiste geneesmiddelen door een onafhankelijke apotheker bezorgd kunnen worden. Deze hebben we heel zorgvuldig voor u uitgekozen. We brengen je gemakkelijk in contact met onze uitgebreide lijst van Europese geregistreerde dokters en onafhankelijke apothekers. Officiële voorschriften worden enkel gegeven na een uitvoerig onderzoek van uw symptomen of klachten. Nadien zal een onafhankelijke apotheek jouw voorschrift verwerken en dit zo snel mogelijk aan huis leveren. Zo simpel kan het dus zijn.

Waarom kiezen voor greatonline24.com?

Wil je niet met je eigen huisarts over bepaalde problemen praten? Of wil je bepaalde medicatie in vertrouwen ontvangen? Of je hebt gewoonweg niet de tijd om een dokter of apotheker te bezoeken.

greatonline24.com geeft je een antwoord op deze vragen. Je hoeft helemaal niet naar je gebruikelijke dokter of apotheker te gaan. We begrijpen ook ten zeerste dat bepaalde problemen niet bij uw gebruikelijke dokter besproken kunnen worden. Bij ons kan je alles online én op een discrete manier afhandelen. We hebben toegang tot heel wat officiële EU-geregistreerde dokters en EU-geregistreerde apothekers die enkel officiële diensten en producten leveren. Deze staan garant voor de allerbeste kwaliteit. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over malafide praktijken of onofficiële producten. De patiënt staat centraal en daar doen we ook alles voor.

Greatonline24.com bied je de ideale oplossing aan op vlak van gezondheid. Je kan gemakkelijk alles van thuis uit en in volledige discretie afhandelen. Bovendien kunnen we garanderen dat we de beste medicatie van de meest gerenommeerde onafhankelijke apothekers aan u leveren.

Greatonline24.com is simpel, veilig, snel en bovenal discreet.

Mijn Account

 

 

We gebruiken cookies om je ervaring te verbeteren. Door deze site te blijven bezoeken, stem je in met het gebruik van onze cookies.

Ik snap het